Overzicht kosten Reis van mijn Leven

Voor de verzorging en overige ondersteuning, die ik nodig heb vanwege mijn beperking, gaan drie personen met mij mee op reis. Hierdoor maak ik veel extra kosten voor een aangepaste auto, tillift, extra bagage met medische spullen, en natuurlijk de accommodatiekosten van mijn zorgteam. 

Mijn zorgteam neemt verlof op om mij te ondersteunen bij de reis van mijn leven. Saskia en Willemijn werken naast hun baan bij Frank ook een groot aantal uren voor andere werkgevers. Dennis heeft een eenmanszaak in de foto- en videografie branche. Ook hij neemt vrij om mee te kunnen op reis.

Als ik geen beperking had zou ik deze reis alleen maken. In de situatie nu kan ik niet alleen op reis en daarom worden dus deze extra kosten gemaakt. Natuurlijk zal ik ‘mijn deel’ zelf betalen. Het bedrag wat in totaal benodigd is om de reis van mijn leven te kunnen maken is hieronder te vinden.

Onderdelen waar de reis uit bestaat:

Accommodaties
Aangepaste minivan*
Extra auto (voor extra bagage) 
Vluchten
Activiteiten
Tillift**
Overige kosten(bv. reis- en annuleringsverzekering)

*Omdat we heel veel bagage bij ons hebben waaronder een elektrische rolstoel, tillift, en een hoop medische bagage, hebben we een speciale rolstoeltoegankelijke bus nodig

**Doordat we van plaats naar plaats reizen moet alle bagage dagelijks in en uit worden geladen. Om het ons gemakkelijker te maken willen we graag een inklapbare tillift aanschaffen die in een koffer te verplaatsen is. De tillift willen we na de reis in de stichting houden zodat we andere mensen de kans kunnen geven om deze te huren.

Benodigd bedrag om de reis van mijn leven te maken:

€ 24.000,–

Hiervan betaald Frank zelf:

€ 3.350,–